Fynsk catering

Catering

Lad Den Fynske Madvogn levere Fynsk catering til dit næste arrangement

Den Fynske Madvogn leverer mad ud af huset lige til din hoveddør.
Vi laver Fynsk catering med karaktér til dig og dine gæster. Om du skal fejre fødselsdag, konfirmation og jubilæum, have leveret årets skønne nytårsmenu eller bare har lyst til familiehygge, så har vi den helt rigtige buffet eller menu til dig.

Når du får maden fra Den Fynske madvogn, er det nemt og afslappende at holde fest. Det hele leveres nemlig færdigt, lige til din hoveddør, og skal blot varmes og anrettes. Den Fynske Madvogn har lækre buffeter til både små og store selskaber, udsøgte tre-retters menuer og klassisk frokost med et twist.

Prøv også vores brunch-buffeter med alt hvad hjertet begærer, eller vores lækre tapas-anretninger. 

Vi leverer til små og store begivenheder

Vores catering er festmad ud af huset til små og store begivenheder, mærkedage og højtider.  Det næste i skal, er blot at læne jer tilbage og nyde hinandens selskab, mens vi følger arrangementet til dørs.  

Hvad enten du skal holde et mindre arrangement med dine nærmeste venner eller familie, din fødselsdag skal fejres med manér eller årets firmafest skal afholdes, leverer Den Fynske Madvogn catering til din fest. Vores cateringmenuer består både af velkendte klassiske buffeter og sæsonbaserede menuer til højtider.

Løft stemningen med den fynske catering

Hvis du drømmer om at holde en mindeværdig fest, så er godt selskab, nærvær og god stemning kernepunkter. Det gode selskab kan vi ikke hjælpe med, men til gengæld kan festmaden fra vores catering være med til at løfte stemningen og bringe dig og dine gæster tættere sammen. Vi er nemlig sikker på, at vi gennem det gode måltid – som vi mener består af friske, lokale (fynske) råvarer og er tilberedt af kokke med forkærlighed for madhåndværket – kan skabe mere livsglæde. Derfor er vores cateringmenuer også lavet af sæsonens mest friske råvarer. Med festmad ud af huset fra Den Fynske Madvogn sikrer du dig, at både du og dine gæster får et gastronomisk minde, der ikke vil gå i glemmebogen. 

Den Fynske Madvogn

Vi vil hurtigst muligt besvare din mail

Kontakt information
Kontakt information